Miten Aku Ankkaa luetaan

Tässä nyt on tietenkin sellainen asia, johon ei viitsisi koskea pitkällä kepilläkään, mutta menköön nyt. Kuten kaikki hyvin tietävät, kävi pari murhamiestä ranskalaisen pilalehden konttorissa ampumassa tyyppejä, jotka olivat heidän mielestään vähän ärsyttäviä. Tätä pidettiin noin aika yleisesti vastenmielisenä tapana hoitaa asioita, ja useat poliitikotkin päättivät osoittaa, että juuri tässä tapauksessa tällainen ei käy. Yhteisessä rintamassa haluttiin osoittaa mieltä sananvapauden puolesta, mikä tietenkin on positiivista. Erikoista tietenkin oli, että porukassa oli myös niitä, joita sananvapaus tai ihmisoikeudet eivät ole kovin kummoisesti aikaisemmin hetkauttaneet, tai ainakin ovat ennemminkin olleet vastustavalla puolella.

photo_verybig_13236

Valokuvaajat paimennettiin paikoilleen ja ryhdyttiin poseeraamaan.

paris-leader-march-large

Tällai oikke. Hyvältä näyttää. Tällaisia kuvia oli media täynnä.

No eihän se kaikille kelvannut. Jonkun mielestä kuvassa oli liikaa naisia. Aika yllättävä ajatus.

No, Angela Merkelin ja pari muuta hankalaa akkaa saattoi siivota kuvasta, mitäpä sitä ei tekisi sananvapauden ja suvatsevaisuuden hyväksi, vaikka olisikin uskonnollinen fanaatikko. Vai miten se meni.

haredi-paper

Mutta asiaan, ei kompastella lillukanvarsiin. Eiväthän ne valtionpäämiehet ja poliitikot missään ihmisjoukossa marssineet, kunhan poseerasivat lehtikuvaajille sotilaiden ja poliisien ja turvamiesten ympäröiminä. Kai tuo sama porukka on, näyttäisi ainakin kovasti siltä.

B7JDyKhCIAAfh6r

Mutta koskaan ei voi tietää. Kaikenlaisten netissä pyörivien kuvien lähteitä ja alkuperää kun näyttää olevan mahdotonta todentaa. Parempilaatuista kuvaakaan en tästä kuvakulmasta löytänyt.

Retkuun vetämisen tavat vain vaihtelevat.

Myöhemmin tehty lisäys: ainakin tällä hetkellä video, josta tuo viimeinen kuva on kaapattu, löytyy täältä: https://www.facebook.com/video.php?v=10152776449398110

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: